Putsebaan 198 - 3140 Keerbergen
Tel.: 016 67 13 28

Ga uw wenskaarten kopen in Keerbergen bij Het Nieuwspunt

Bij een verjaardag, huwelijk of jubileum hoort een originele kaart om proficiat te wensen. Als u wenskaarten wil kopen in Keerbergen die in de smaak vallen, dan moet u een kijkje nemen bij Het Nieuwspunt. Bij de krantenshop vindt u exact waarnaar u op zoek bent.

Uitgebreid aanbod

Het Nieuwspunt presenteert een uitgebreid aanbod van kwaliteitskaarten. Voor elke gelegenheid is er een perfecte kaart in huis. Geboortekaartjes, bedank-, verjaardags- of neutrale wenskaarten, u vindt het allemaal bij ons.

Tijdloos

Op de tijdloze kaartjes staan passende tekstjes die uw boodschap kracht bij zetten. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, wordt ons assortiment regelmatig vernieuwd. Wanneer u even het bos door de bomen niet meer ziet in ons gevarieerd aanbod, dan staan we klaar om mee de juiste kaart voor u te zoeken.

Eerlijke prijzen

Al onze wenskaarten zijn tegen democratische prijzen te koop. Heeft u geen postzegels meer in huis? U hoeft niet naar het dichtstbijzijnde postkantoor te rennen, want u kan deze ook bij ons kopen.

Contact

In een wereld waar felicitaties veel hun weg vinden via sociale media en de smartphone, is het toch nog altijd leuk om een echt kaartje te krijgen. Een toffe en tastbare herinnering voor later. Interesse? Kom snel langs.

Clikc+