Putsebaan 198 - 3140 Keerbergen
Tel.: 016 67 13 28

Blijf up-to-date en kom uw kranten kopen bij Het Nieuwspunt

Wie graag up-to-date blijft met de laatste gebeurtenissen, kiest vaak om elke dag een krant te kopen. Niets leuker dan ’s morgens bij uw koffie even door de krant te bladeren. U kan kranten kopen in Keerbergen in onze shop, maar u kan ze eveneens rechtstreeks bij u thuis laten bezorgen.

Levering aan huis

Vanaf maandag tot en met zaterdag bent u vanaf 06.30 uur welkom in Het Nieuwspunt. Wie niet graag de deur uitgaat vroeg in de ochtend, kan ook kiezen om de krant rechtstreeks aan huis te laten leveren. Met een stipte service en levering zorgen we ervoor dat u geen enkel nieuwsitem moet missen.

Alle kranten

In onze shop in Keerbergen vindt u elke nationale krant van ons land. Van Het Nieuwsblad en De Standaard tot Het Laatste Nieuws. Wanneer u een meer streekgebonden dagblad verkiest, dan is ook Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen voorradig. Ook andere kwaliteitskranten als De Morgen of De Tijd behoren tot ons assortiment.

Contact

Bent u iemand die graag zijn krant op papier leest en de tablet nog even achterwege laat? Kom dan uw krant kopen in onze dagbladhandel in Keerbergen of pols voor thuislevering.

Clikc+